Tailormade Music & Media

Muziek voor elke beleving

Muziek is belangrijker dan we denken. Het vergroot de emotie uit en versterkt de beleving. Bewust, maar veel vaker onbewust. Vanuit die wetenschap ontwikkelde Trend tailormade music & media, oftewel: muziek die bijdraagt aan elke klantbeleving.

Of het nu is in een winkel, de horeca of een sportschool. Een oplossing op maat én maximaal ontzorgen, dat is ons doel. Dat doen we op verschillende manieren met innovatieve producten.

Waarom Trend

  • Branded Music: muziek die bijdraagt aan de gewenste klantbeleving

  • Tailormade: muziek en systemen afgestemd op de vraag

  • Het enige muzieksysteem dat volledig synchroniseert met de mobiel app Mijn Verzoekje

  • Volledige licenties voor bedrijven

  • Altijd de nieuwste muziek

29 Per maand

Music Radio Uw eigen zakelijke radiostation

Trend Music Radio is een online muzieksysteem met altijd de nieuwste muziek. Door bepaalde voorkeuren aan te geven, stelt het systeem automatisch passende speellijsten samen. Muziek is in te plannen per uur, per dag en zelfs per week, waarbij u tracks op muziekstijlen geheel naar wens kunt uitsluiten of juist toevoegen. De allernieuwste muziek is altijd beschikbaar en is volledig gelicenseerd voor gebruik in uw zakelijke omgeving.

Het grote voordeel wat klanten ervaren is ontzorging en controle. Door uw voorkeuren eenmalig in te stellen wordt uw onderneming altijd voorzien van de beste en nieuwste hits, zonder dat u hier actief mee bezig hoeft te zijn. U behoudt wel controle om individuele liedjes uit te sluiten.

Lees meer

Music Radio voor ketens Uw radiostation voor meerdere filialen

U krijgt controle over de muziek in alle filialen, hierdoor verdwijnen de negatieve invloeden van een afwijkende muzieksmaak van personeel op locatie. Zo creëert u in alle filialen dezelfde juiste sfeer!

In overleg bepalen we de juiste keuzes voor uw doelgroep en zetten we variabelen in als jaargetijde, tijdstip en dag van de week om tot de beste sound te komen.

In-store commercials worden naadloos vervlochten met een op maat gemaakte en sfeergevoelige playlist.

Lees meer
59 Per maand

Horeca Music Player alle vrijheid in muziek

De horeca Music Player is een innovatief muzieksysteem, ontworpen vanuit een brede ervaring met muzieksystemen in de horeca. Modern design en optimale gebruiksvriendelijkheid gaan hand in hand. Het systeem is volledig ontworpen voor de gebruiker van nu: een gebruiksvriendelijke interface met touchscreen. U heeft op elk moment toegang tot alle nieuwe en oude hits. Liedjes en artiesten zijn eenvoudig op te zoeken. Bewerken en samenstellen van speellijsten is nog nooit zo eenvoudig geweest. En een leuk extraatje: alleen op deze Trend Music Player functioneert de succesvolle app Mijn Verzoekje.

Lees meer

Mijn Verzoekjede jukebox van nu

Mijn Verzoekje is een app voor de mobiele telefoon, waarmee uw gasten in een handomdraai een verzoekje in het systeem zetten. Past het liedje in de speellijst? Dan keurt u het goed. En zo niet, dan wijst u het af.

Mijn Verzoekje creëert interactie, betrokkenheid en vooral veel extra plezier!

U kunt vanuit het muzieksysteem eenvoudig kiezen in welke modus u Mijn Verzoekje wilt laten werken. Alle verzoekjes eerst authoriseren, alle verzoekjes direct afspelen, of u laat ons slimme algoritme bepalen of het verzoekje bij uw onderneming past.

Lees meer
Uw advies