ervaringen van klanten

 • Café Vredenburg, Utrecht
  Café
  Dhr. Osmanoski

  Wij hadden al 15 jaar hetzelfde muzieksysteem. We betaalden eigenlijk veel te veel. Mijn Verzoekje heeft me ertoe aangezet om eens contact op te nemen met Trend Music. Daar heb ik geen spijt van! Ik heb een heel ander soort café gekregen door de app. Gasten blijven langer hangen en hebben het veel meer naar hun zin met de muziek. Echt fantastisch!

 • Café de Pelikaan, Leiden
  Café
  Richard

  Ik ben al meer dan vijf jaar klant bij Trend Music. Het leuke vind ik dat zij steeds met nieuwe dingen komen. Mijn Verzoekje is bij mij in het café echt goud waard. Ik zet alles gewoon open; ze maken er maar hun eigen feestje van. Fantastisch!

 • Café Bistro de Fles, Amsterdam
  Eetcafé
  Ron

  Wij hebben al een tijdje het muzieksysteem van Trend Music. Altijd goeie service gehad. Sinds kort gebruiken we Mijn Verzoekje in de avonduren. Wereld uitvinding!

 • Het Torentje, Voorburg
  Café
  Gaiser

  Mijn Verzoekje is belachelijk populair bij ons! De darters gebruiken het volop, maar ook bijv. op de vrijdagmiddag borrel. Het draagt gewoon echt bij aan een goede sfeer. Het muzieksysteem is verder ook prima. Het ziet er goed uit en alles staat erin.

 • Fit For Free
  Fitness
  Michael

  We werken al een aantal jaar met Trend Music. Het is echt een toegevoegde waarde voor onze clubs. Doordat Trend Music de muziek updates uitvoert, hebben wij altijd de nieuwste muziek in onze filialen. Wij maken soms ook gebruik van de mogelijkheid om onze eigen audiocommercials te draaien tussen de muziek. De commercials worden pas gedraaid als een muzieknummer is afgelopen. Zo hebben we geen irritatie van onze sporters.

 • Sportcity
  Fitness
  Tjeerd

  Wij werken al jaren met Trend Music. Voorheen hadden wij in elk filiaal een muziekcomputer. Dat was niet alleen een stuk duurder, ook hadden we geen controle over de muziek en had het personeel de vrije hand in muziekkeuze. Wij hechten veel waarde aan de uitstraling van onze clubs. Daarom heeft het online instellen van alle locaties echt een toegevoegde waarde.

 • Big Gym
  Fitness
  Claudio

  Bij de groei van het aantal clubs past een professioneel muzieksysteem. Na een aantal tests is onze keuze gevallen op Trend Music. Het online aansturen van alle filialen is voor ons echt een must. Dat onze leden zich prettig voelen bij de muziek heeft absolute prioriteit. De liedjes lopen ook lekker in elkaar over, geen stiltes. Er is geen reden het niet te gebruiken voor een sportschool.

 • Healthclub Vlietlijn
  Fitness
  Peter

  Het prettige aan het muzieksysteem is dat je gemakkelijk op tijdstip muziek kan uitkiezen. Bij ons in de ochtend zijn meer senioren aanwezigen, wij kiezen dan bijvoorbeeld de‘senior fit’ afspeellijst. 's Avonds zijn er meer jongeren en zetten we dance lijsten op. Het overschakelen gaat allemaal automatisch. Ook hebben wij in de kleedkamer andere muziek dan in de sportzaal. Ideaal.

 • Dille en Kamille
  Retail
  Pieter

  Muziek speelt een grote rol in het concept van Dille & Kamille. In al onze winkels klinkt klassieke muziek op de achtergrond, dit draagt in hoge mate bij aan de bijzondere en ontspannen sfeer voor onze klanten en medewerkers. De persoonlijke aanpak van Trend Music heeft geleid tot het digitaliseren van onze cd's en de verwerking hiervan in het muzieksysteem. Wij kunnen nu vanuit het hoofdkantoor op elk moment de muziek in onze vestigingen aansturen. Dit betekent een hele vooruitgang.

 • Every Day Counts by Esprit
  Retail
  Kinou

  Trend Music heeft ons fantastisch geholpen om voor onze opening op tijd muziek te hebben! De online portal en het up-to-date houden van de muziek is super makkelijk en neemt werk uithanden!

 • Modemakers (BE)
  Retail
  Giovanni

  Alles loopt naar wens, de reacties op de werkvloer zijn nog steeds zeer positief, zeker voor wat betreft de afwisseling en de beschikbare nummers (vorig systeem werd vaak omschreven als saai en deprimerende muziek). Dat we nu in alle filialen dezelfde muziek hebben is erg prettig. Ik heb afgelopen weekend ook sinterklaasmuziek mee opgenomen en doe straks hetzelfde met de kerstmuziek. Werkt perfect.

 • Hip Kleding
  Retail
  Raymond

  Het prettige van Trend Music vind ik dat de afspeelsoftware gewoon op de kassa staat. Niet moeilijk doen, gewoon meedenken. Dat ik de muziek vanuit huis kan aanpassen is natuurlijk helemaal relaxed.

 • Sportcafé de Beemden, Bedum
  Sportcafé
  Marcel

  Nadat ik geïnteresseerd was heeft Trend Music een testaccount op mijn computer aangemaakt en uitgebreid de tijd genomen mij te informeren over de Horeca Music Player. Ik heb dat zeer gewaardeerd en het gaf vertrouwen dat er met zorg wordt omgegaan met de relaties. Ik vind het belangrijk dat, als ik een systeem koop, niet alleen de eerste levering goed loopt, maar ook de aftersales.

 • Hair Equipe (BE)
  Keten van Kapsalons
  Olivier

  Het prettige van de Music Radio is dat wij nu in alle filialen dezelfde muziek hebben. Daarnaast past de gekozen lounge muziek echt perfect bij onze salons. Wij zijn uitermate tevreden.

 • Surf en Beach, Katwijk
  Strandtent
  Stefan

  Wat ik fijn vind aan Trend Music is dat ze niet moeilijk doen. Als wij dicht zijn in de winter betalen we niet. Logisch toch?! Daarnaast is het muzieksysteem gewoon prima, binnen een handomdraai heb je de lijst en de muziek die je zoekt.

 • AutoXL, Leiden
  Auto Showroom
  Arno

  Wij vinden de muziek in onze showroom belangrijk. Het brengt niet alleen een gezellige sfeer voor onze klanten, maar het motiveert ook het personeel. Op de radio hoor je toch vaak de hele tijd dezelfde nummers en ook reclame van andere bedrijven. Het systeem is eenvoudig in te stellen en de service is verder prima!

Uw advies